Är det dags att slipa golvet?

Då har ni kommit rätt, vi slipar ert golv professionellt till mycket marknadsmässiga priser. Vi har stor erfarenhet och vet hur man slipar ett gammalt trägolv och förvandlar det till ett snyggt modernt golv. Det finns inget finare än ett gammalt vackert trägolv fullt av liv och lyster, nyslipat och sedan behandlat med lack eller olja. Tveka inte, utan kontakta oss redan idag så kan vi tillsammans gå igenom hur ni vill ha det med just ert trägolv. Vi är proffs på detta med golvslipning och är väldigt måna om att ni som kund ska känna er helt nöjda med ert nyslipade golv.

Behöver ni golvslipning – se här!

Vårt företag älskar golv och vi brinner för att ni ska få det perfekta golvet med vår golvslipning. Oavsett hur ni vill ha det så fixar vi det, vackert i en gammal stil eller ett nyare modernare golv. Det finns så många möjligheter och vi vill att ni ska vara helt nöjda med det färdiga golvet.

Det finns flera olika sorters trägolv och det varierar lite hur många gånger de kan slipas, ett massivt golv kan slipas många gånger medan ett lamellparkettgolv bara kan slipas några gånger. Känslan när ett trägolv får nytt liv genom golvslipning är underbar, det ger hela bostaden en helt ny känsla och lyster.

Trä är ett naturligt material och ger ett lyxigt intryck och höjer värdet på bostaden. Det är helt enkelt hemtrevligt och mysigt med trägolv och det är absolut värt att kosta på sig att slipa dem ibland för att bibehålla en fin yta.

Det är ett stort och dammigt arbete, att slipa ett trägolv, och kräver en hel del arbete, låt oss ta hand om det åt er så kan ni bara luta er tillbaka och njuta av ert nya vackra golv. Det krävs mycket erfarenhet för att få till en snygg golvslipning, vi har den erfarenheten och kunskapen som krävs.

När slipningen är klar behandlar vi golvet så ni har ett fräscht golv för många år framåt att njuta av. Glädjen att ställa in möblerna igen och känna att rummet är som nytt är obeskrivlig, det är något speciellt med trä helt enkelt. Allt passar in i ett rum med trägolv, man behöver inte tänka på färger eller något speciellt då allt passar bra med ett naturligt trägolv. Vi är experter på trägolv och vi vill hjälpa just er att bli helt nöjda med ert trägolv, vi lägger ner vår själ i varje projekt för att du som kund skall känna dig nöjd.